Ontdek resellerhostingpakketten

24/7/365 klantenondersteuning

Wij zijn er wanneer u ons het meest nodig heeft.

Geldteruggarantie

Toonaangevende 7 dagen volledige geld-terug-garantie.

cPanel en WHM inbegrepen

Beheer eenvoudig databases, subdomeinen en gebruikers.

Gratis installatie met één klik

Installeer meer dan 400 populaire website-apps met 1 klik.

Snel en eenvoudig

Begin in vier eenvoudige stappen met het doorverkopen van hostingdiensten

1 Koop een resellerpakket

2 Installeer WHMCS op uw server

3 Voer bedrijfsgegevens in

4 Begin met verkopen

Beheer klantaccounts

Beheer klantaccounts via het WHM-configuratiescherm

Web Host Manager (WHM) is een toonaangevend hostingbeheerprogramma dat resellers beheerderstoegang geeft tot de backend van cPanel. De handige, gebruiksvriendelijke interface biedt alle tools voor resellerbeheer die u nodig heeft om uw hostingdiensten uit te voeren, zodat u nieuwe klantaccounts kunt aanmaken en deze individueel kunt beheren.
Beheer klantaccounts via het WHM-configuratiescherm
Krachtig hostingbeheer

Geavanceerde tools voor hostingbeheer via het cPanel-configuratiescherm

cPanel is een geavanceerd hostingcontrolepaneel waarmee uw klanten hun eigen hosting kunnen beheren. Dankzij het uitgebreide pakket gebruiksvriendelijke tools kunnen ze een breed scala aan beheertaken uitvoeren die alle aspecten van hun hosting bestrijken, inclusief het toevoegen van nieuwe domeinen, DNS, e-mailbeheer, websitebeveiliging, verkeersmonitoring, app-installatieprogramma met één klik, webruimte en bestandsbeheer en nog veel meer.
Geavanceerde tools voor hostingbeheer via het cPanel-configuratiescherm
Hulpmiddelen voor accountbeheer

Beheer klanten met behulp van het WHMCS-factureringsplatform

Of u nu klantfacturen wilt opstellen of het bestaande cPanel-logo wilt voorzien van een aangepast logo, ons volledige pakket tools helpt u het meeste uit uw bedrijf te halen. Profiteer van het WHMCS-factureringsplatform, white-label marketingtools, het SSL-resellerprogramma en nog veel meer.
Beheer klanten met behulp van het WHMCS-factureringsplatform
Reseller-hostingfuncties

Het beste resellerhostingplatform

Volledige WHMCS-integratie

Configureer automatische paneelconfiguratie en -implementatie met WHMCS. Neem contact met ons op voor een WHMCS-licentie tegen een kortingsprijs.

App-installatieprogramma met één klik

Maak binnen enkele seconden websites met gratis toonaangevende software vanuit ons configuratiescherm. U kunt Wordpress- en Woocommerce-apps met slechts één klik installeren.

Gratis wereldwijd CDN

Het Content Delivery Network zorgt ervoor dat de websites van u en uw klanten snel worden geladen, zelfs voor gebruikers over de hele wereld. Bevat een reeks functies voor het verhogen van de snelheid die uw website zullen versnellen.

Gratis SSL-codering

Wildcard SSL naar alle websites die op onze servers worden gehost en deze zijn zonder extra kosten beveiligd met Wildcard SSL. Uw website altijd beveiligd met https. Slechts één klik verwijderd van uw gratis SSL.

Migreer uw bedrijf

Snelle en eenvoudige migratie naar onze servers

Moeiteloos overzetten naar ons platform vanaf verschillende hosts, waaronder cPanel, Plesk, DirectAdmin en WordPress-gebaseerde providers. Als u overstapt van een andere bron, staat ons ondersteuningsteam klaar om u te helpen. Geniet van een naadloze migratie zonder downtime en zonder risico op gegevensverlies, ondersteund door onze toegewijde technische experts.
24/7 technische ondersteuning

Ons technisch team staat 24/7 voor u klaar!

Ons eersteklas ondersteuningsteam is een bron van trots. Ze zijn beschikbaar wanneer u ze nodig heeft, zodat u verzekerd bent van ononderbroken hulp. Ervaar ongeëvenaarde ondersteuning voor uw services, waaronder servers, websites, mailboxen en meer. Ontdek hostingondersteuning die de standaard zet voor uitmuntendheid.
Ons technisch team staat 24/7 voor u klaar!

Veel Gestelde Vragen

Wat is resellerhosting?

Resellerhosting is een lucratieve zakelijke mogelijkheid waarmee u hostingdiensten onder uw merk kunt verkopen. Met onze Reseller Hosting kunt u een hostingpakket aanschaffen en dit opdelen in pakketten op maat voor uw klanten. U bepaalt de prijzen, functies en beheert uw eigen klantenbestand, terwijl wij de technische aspecten zoals serverbeheer en ondersteuning afhandelen. Het is een naadloze manier om uw eigen hostingbedrijf te starten, waarbij u betrouwbare diensten aanbiedt en tegelijkertijd profiteert van de flexibiliteit en het groeipotentieel.

Powered by WHMCompleteSolution