Betrouwbare serverhosting voor al uw favoriete games

Beste klantensupport

Ontvang de beste klantenondersteuning van elke Minecraft-serverhost. Onze gemiddelde reactietijd op supporttickets bedraagt minder dan 15 minuten.

Betaalbare diensten

Wij investeren op de juiste manier om te zorgen dat onze diensten goedkoop blijven. Wij zorgen dat jij de beste kracht hebt voor de laagste prijs!

Snelle diensten

Ondanks onze goedkope diensten staan wij ervoor om diensten zo snel als mogelijk te bieden! Zodat jij zonder lagg en ms je favoriete games kunt spelen!

Waarom wij?

Dingen waar we trots op zijn.

Top support

Ons support staat dagelijks voor je klaar om je te helpen met problemen, met installatie van programma's en veel meer! Bij ons hoef je je geen zorgen te maken met betrekking tot klantensupport
Top support

Krachtig bedieningspaneel voor eenvoudig Game Server-beheer

Verbeter uw game-ervaring met ons gebruiksvriendelijke configuratiescherm. Beheer elk facet van uw gehoste games moeiteloos: starten, stoppen, modpacks toevoegen, configuratiebestanden aanpassen, spelersslots aanpassen - alles met een paar klikken. Ideaal voor zowel beginners als doorgewinterde spelers, het biedt de uitgebreide tools en functies die je nodig hebt.
Krachtig bedieningspaneel voor eenvoudig Game Server-beheer

Hoogwaardige gameservers met lage vertraging

Krachtige hardware is essentieel voor online games die duizenden spelers in een virtueel universum verenigen. Kiezen voor hosting op maat van deze eisen is een uitstekende oplossing voor het ononderbroken aanmaken en beheren van gameservers.
Hoogwaardige gameservers met lage vertraging
Wat is erbij inbegrepen?

Belangrijkste Game Server-functies

Directe serverconfiguratie

Onze servers zijn onmiddellijk ingesteld. Spring meteen in het spel of begin met modden!

DDoS Protection

Laten wij ons concentreren op het veilig houden van uw server terwijl u uw basis beschermt! Alle servers worden zonder extra kosten geleverd met DDOS-beveiliging.

24/7/365 Support

Onze steun slaapt nooit! Ongeacht de datum of tijd, ons professionele team staat klaar om te helpen met onze Game Server-hosting.

Mod-ondersteuning

Onze gameservers ondersteunen mods volledig. En met ons aangepaste gameserverpaneel is modden eenvoudiger dan ooit!

Start nu!

Je game direct online

Of het nu gaat om ARK, Minecraft of GTA V. Wij hebben het opzetten van een gameserver voor u uiterst eenvoudig gemaakt.
Je game direct online
Serverspecificatie

Gemakkelijk aanpasbare gameservers met hoge prestaties

Elke server die wij aanbieden is uitgerust met de volgende specificaties, die eenvoudig te upgraden zijn tijdens het spelselectie- en bestelproces!

8 - 64 GB

RAM-Geheugen

2.6 GHz - 3.2 GHz

CPU Frequency

NVMe SSD

Server Opslag

Veel Gestelde Vragen

Kan ik mods toevoegen?

Modding maakt een groot deel uit van de meeste games, dus het is alleen maar logisch dat we u toestaan deze voor uw service te gebruiken. Wij ondersteunen alle modlets en helpen u graag bij het installeren ervan op uw server. Ons supportteam is 24/7 beschikbaar en staat klaar om u te helpen wanneer u dat nodig heeft. Houd er rekening mee dat sommige revisiemods mogelijk niet volledig worden ondersteund vanwege externe vereisten. Neem eerst contact met ons op!

Start nu

Bestel premium Game Server-hosting!

Geniet van naadloze gameplay, verbeterde prestaties en ongeëvenaarde betrouwbaarheid voor je favoriete multiplayertitels.
>

Powered by WHMCompleteSolution